Security, Safety, Integrity and Management

Scientia NV

trees

/images/onze-opleidingen.jpg

Nieuw: Workshop basiskennis bedrijfsrecherche technieken

U vermoedt dat negatieve zaken zoals bijvoorbeeld diefstal, frauduleuze urenregistratie, ongeoorloofd ziekteverzuim of het doorgeven van onjuiste referenties ook in uw organisatie plaatshebben. Veelal zijn dit complexe zaken waarbij een organisatie niet altijd direct aangifte doet of wil doen. Soms is er een vermoeden maar onvoldoende bewijs, soms staat het imago van de organisatie en de betrokkenen op het spel. Zijn we ‘sitting duck’ of kunnen we iets doen om de feitelijkheid te achterhalen? Primair om repressief op te treden, maar nog meer om er uiteindelijk proactief en preventief voordeel uit te halen.

 

Tijdens deze korte interactieve workshop krijgt u inzicht in hoe u relevante feiten en kennis van omstandigheden helder kunt afwegen of een zaak intern afgehandeld kan worden, of dat aangifte noodzakelijk is.

Naast kennis van juridische en tactische aspecten, zijn communicatieve vaardigheden van belang. Tijdens deze workshop werkt u aan uw vaardigheden tijdens rollenspellen aan onder andere het effectief interviewen van aangevers, getuigen en verdachten.

 

 

Download hier de factsheet. Meer informatie? Bel 493044 of mail naar vasb@fpvragvnai.pbz