Security, Safety, Integrity and Management

Scientia NV

trees

/images/over-scientia.jpg

Over Scientia NV

Bijna iedereen is bekend met de Latijnse uitspraak: "Scientia potentia est" of anders wel met de Nederlandse vertaling "Kennis is macht". Daarom zeggen wij bij Scientia: "Verbreed en deel je kennis, en je hebt de wereld aan je voeten".

Scientia borduurt voort op de expertise van haar twee internationaal opererende moedermaatschappijen, Meelis & Partners en het Beccaria instituut,  die gevestigd zijn in Nederland en alle kennis en ervaring in huis hebben betreffende de onderwerpen binnen de opleidingen van Scientia. 

Veel van onze opleidingen worden niet gestandaardiseerd  aangeboden, maar op-maat gesneden vanuit een specifieke opleidingsvraag. Daarom wordt er slechts een algemeen overzicht gegeven van onze opleidingen op onze website. De vraag van de opdrachtgever staat centraal waarbij het leertraject geheel wordt afgestemd op de specifieke praktijksituatie van de opdrachtgever. 


Wij organiseren onze opleidingen, cursussen en workshops in drie vormen: 

• open inschrijviingen
• in-company opleidingen
• hybride vorm: in-company opleiding aangevuld met open inschrijvers
Daarnaast ontwikkelen, organiseren en verzorgen wij individuele leertrajecten, coaching, workshops, seminars, congressen en begeleiding bij verandertrajecten binnen organisaties.