Security, Safety, Integrity and Management

Scientia NV

trees

/images/photocase4dgkp9pf4byt.jpg

Starclass Security Risk Middle Management 100% geslaagd!

Op 19 april 2014 mochten 11 deelnemers van de opleiding Security Risk Middle Management (Mbo-niveau) hun felbegeerde diploma uit handen van de internationale directeur de heer Rinus Meelis en de Surinaanse Managing Director mevrouw Michelle Maree in ontvangst nemen. 

Na een zeer intensieve week van studie, en ook veel plezier, legden de deelnemers het - wegens Goede Vrijdag naar zaterdag verplaatste - zware examen met het genoemde resultaat af.

 

Het dreigt een traditie te worden, maar weer is een deelnemer van het Korps Nationale Politie als beste geslaagd. Brigadier van politie Soechietkoemar Kandhai, die eerder dit jaar de Scientia Police Award 2014 in de vorm van een stuidiebeurs mocht ontvangen, slaagde voor het examen met 0 fouten! Daarmee herhaalde hij de prestatie van zijn collega mevrouw Migalda Kolf, stafmedewerker binnen het korps, die eerder dit jaar niet alleen als beste, maar ook cum laude geslaagd was voor Scientia’s post-Hbo diploma Security Risk Management. Daarmee laat het Korps zich van zijn beste kant zien.